herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    10-04-2010
Tegenstander:    Maassluis
Uitslag:     Uit Gewonnen 3 - 4

Geplaatst door Marit Leertouwer op 11-04-2010

Wedstrijdverslag

Moeizaam

Vandaag stond de wedstrijd tegen Maassluis op het programma. Inmiddels een bekende van ons. In de zaal werd er 2x nipt gewonnen van ze. We wisten dus dat het een lastige wedstrijd zou gaan worden. Al heel snel bleek dat we niet goed in de wedstrijd zaten. Verdedigend waren we niet geconcentreerd, wat een aantal goede kansen voor Maassluis opleverde. Er werden veel uitwerkfouten gemaakt en uiteindelijk kon Maassluis dan ook voor het 1e doelpunt zorgen. 1-0. De scheidsrechter voelde zich niet goed en moest stoppen. Gelukkig kon Maassluis voor een vervanger zorgen en na een kleine pauze konden de wedstrijd worden voortgezet. Dit was voor ons een goed moment om even bij te komen van ons slechte begin en met een andere instelling verder te gaan. Helaas was het toch Maassluis dat weer kan scoren, door een mooi doelpunt van afstand. Bolnes kwam iets beter in de wedstrijd, maar goed was het nog steeds niet. 1 minuut voor tijd liet Rubo zien dat hij een waardige aanvoerder is. Hij nam de ploeg op sleeptouw en scoorde de 2-1. Na de rust was het wederom Rubo die, nu met een schot, de stand weer gelijk bracht. Marvin, die niet lekker in de wedstrijd zat, wist een prachtige pass van Chris V. knap af te maken en voor het eerst stonden we voor. 2-3. Marvin zorgde vervolgens, met nog een doorloper, voor de 2-4. Het bleef spannend en Maassluis kwam ook terug door een korte kans van achter de korf. 3-4. De laatste 6 minuten was het billenknijpen. Er kwamen nog een aantal goede kansen voor ons, maar helaas werden die niet benut. Maassluis kon aanvallend gelukkig ook niet veel meer brengen en uiteindelijk floot de scheidsrechter gelukkig af.
Het was een hele moeizame wedstrijd, waarin we duidelijk niet onszelf waren. Maar als je dan toch als winnaar de 2 punten mee naar huis mag nemen, voelt dat toch best goed!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!